Sørlia Park 2 – i gangavstand til det meste

Sørlia Park 2 ble ferdig og klart for innflytting i løpet av senhøsten 2017. Nå kan beboerne slå seg til ro med et enklere liv i gangavstand til det meste.

Fakta:

Tomt: FlatAreal: 84.1 - 85.7 m2Soverom: 3Energiklasse: AEierform: AndelBoligtype: Leilighet

Plantegninger

Sørlia Park 2 ble ferdig og klart for innflytting i løpet av senhøsten 2017. Nå kan beboerne slå seg til ro med et enklere liv i gangavstand til det meste.

Jeg valgte leiligheten min gjennom Straxbo sin ordning fordi jeg likte det totale konseptet. Planløsning, oppvarming, finansiering og selve organiseringen av prosjektet var viktige elementer for mitt valg. Leiligheten hadde allerede høy standard, men i tillegg benyttet jeg meg av muligheten til å gjøre noen endringer.

Jeg hadde høye forventninger til min nye leilighet. Straxbo har innfridd på alle måter og jeg trives godt i min nye leilighet.

Torgeir Opland, styreleder, Sørlia Park 2 Borettslag, Steinkjer

Sørlia Park 2 ble bygget som 4 attraktive 4-roms leiligheter, organisert som borettslag med vaktmestertjeneste. Dette ble en unik mulighet for de som ønsket lave bokostnader i umiddelbar nærhet til sentrum, men samtidig drømte om å være omgitt av grøntareal, fritt for snømåking og gressklipping.

Leilighetene har en trivelig tunløsning i et rolig, etablert boligstrøk. Oppvarming skjer med vannbåren varme i gulvet. Her er det sjøutsikt og soltilgang hele dagen, samtidig som det er kort vei til skogen med turterreng. Butikk, busstopp, skole og barnehage finnes i umiddelbar nærhet. Gang- og sykkelvei kan følges helt inn til sentrum.
Kan det være enklere?

Sørlia Park 2 har blitt en unik løsning for de som ville bo sentralt, i lune og landlige omgivelser.

 

"Jeg hadde høye forventninger til min nye leilighet. Straxbo innfridde på alle måter og jeg trives godt i min nye leilighet. "

Torgeir Opland, styreleder — Sørlia Park 2 Borettslag, Steinkjer.