Viktige fordeler

Vi trives godt her i vår nye flotte leilighet, og vi er veldig fornøyd med Straxbo, både når det gjelder kvaliteten på leiligheten og oppfølgingen underveis.

Les mer
"God finansiering, vannbåren varme og universal utforming er viktige fordeler for oss. Det samme gjelder mulighetene til å endre innredning og materialvalg i planleggingsfasen. "

Jarbjorg Oline Storhaug, styreleder — Gamle Ferjeveg Borettslag, Verdal.

Forventningene ble innfridd

Jeg valgte leiligheten min gjennom Straxbo sin ordning fordi jeg likte det totale konseptet. Planløsning, oppvarming, finansiering og selve organiseringen av prosjektet, var viktig elementer for mitt valg. Leiligheten hadde allerede høy standard, men i tillegg benyttet jeg meg av muligheten til å gjøre noen endringer.

Les mer
"Jeg hadde høye forventninger til min nye leilighet. Straxbo innfridde på alle måter og jeg trives godt i min nye leilighet. "

Torgeir Opland, styreleder — Sørlia Park 2 Borettslag, Steinkjer.

Gamle Ferjeveg 11 Verdal

Ønsker du mer informasjon om prosjektet? Ta kontakt med Odd Arne Bjørgvik – Eiendomsmegler 1 – 902 98 957 – [email protected]

Les mer

Elvevegen 9A Verdal

Elvevegen 9A ble ferdig og klart for innflytting i november 2019. Elvevegen 9A ble bygget som 4 attraktive 4-roms leiligheter, organisert som borettslag med vaktmestertjeneste. Dette ble en unik mulighet for de som ønsket i umiddelbar nærhet til sentrum.  Leilighetene har en god planløsning i et rolig, etablert boligstrøk. Oppvarming skjer med vannbåren varme i gulvet. Her er det soltilgang…

Les mer

Kongens Gate 2 Steinkjer sentrum

Kongensgata 2 ble ferdig og klart for innflytting i januar 2019 Kongensgata 2 ble bygget som 4 attraktive 4-roms leiligheter, organisert som borettslag med vaktmestertjeneste. Dette ble en unik mulighet for de som ønsket lave bokostnader i umiddelbar nærhet til sentrum.  Leilighetene har en god planløsning i et rolig, etablert boligstrøk. Oppvarming skjer med vannbåren varme i gulvet. Her er…

Les mer

Sagstuvegen 1 Verdal

Sagstuvegen 1 ble bygget som 4 attraktive 4-roms leiligheter, organisert som borettslag med vaktmestertjeneste.

Les mer

GAMLE FERJEVEG 9 VERDAL

Meld din interesse nå – kontakt Eiendomsmegler 1 – Odd Arne Hynne Bjørgvik 902 98 957 – Odd Bremnes 411 23 368

Les mer

Sørlia Park 2

Sørlia Park 2 ble ferdig og klart for innflytting i løpet av senhøsten 2017. Nå kan beboerne slå seg til ro med et enklere liv i gangavstand til det meste.

Les mer
"Jeg hadde høye forventninger til min nye leilighet. Straxbo har innfridd på alle måter og jeg trives godt i min nye leilighet. "

Torgeir Opland, styreleder, Sørlia Park 2 Borettslag, Steinkjer

Sørlia Park 1

I Sørlia ble det i 2016 bygd 8 attraktive 4-roms leiligheter, organisert som borettslag med to verandaer og terrasser.

Universell utforming med heis, lukket inngang, vannbåren varme og lave bokostnader.

Les mer
"Visualisering av prosjektet Sørlia Park 1. "

Straxbo - ganske enkelt.

Husdrømmen vår

Vi hadde lenge leita etter et hus på ett plan, med høyde under taket og store vinduer som kunne ta oss ut
i naturen.

Resultatet er til å bli rørt av, og fremmede stopper opp og spør hvem arkitekten er. Dette høres kanskje ut som en solskinnshistorie og ja, det er det.

Les mer
"Straxbo leverte så det holder; byggestart en uke før tiden og ferdig hus to uker før avtale. "

Familien Eidesen/Franzen